Niet elke Opleiding is hetzelfde!
Ook in Trainers zit veel verschil…

Hypnose Opleiding verwachting?

Persoonlijk heb ik al heel veel cursisten gezien en getraind in binnen- en buitenland. Hun verlangens waren heel uiteenlopend moet ik zeggen.

Zo zijn er mensen die aan zichzelf willen werken.
Ze voelen nog een terughoudendheid om stappen te zetten in hun leven.
Mogelijks kregen ze al een Hypnose Opleiding of deden ze andere opleidingen maar konden ze nog niet voldoende belemmeringen of blokkades weg halen. Deze mensen helpen we graag om in hun volle kracht te gaan staan, volledig losgekoppeld van wat hun tegenhoud. Gaan LEVEN!
Een groot voordeel voor deze groep is dat ze niet op therapie moeten.
Prijzen van therapie kunnen echt kostelijk zijn en zeker als je een paar jaar therapie moet gaan volgen. Dan is het volgen van een Hypnose opleiding een prima alternatief en bovendien leer je het zelf op te lossen.

Een andere groep komt echt voor de technieken, om meer te leren en er zo veel mogelijk van op te steken. Zodat ze het snel kunnen gebruiken in hun praktijk.
Ze willen vooral oefenen en het goed kunnen als ze weer naar huis gaan.
Ik ben heel dankbaar voor deze groep in onze Hypnose-opleiding, ze stellen vragen en hebben een super motivatie. Het is erg fijn om deze groep te helpen met onze super snelle en efficiënte methodieken.
We hebben allemaal korte en super krachtige methodieken zodat alle focus helemaal in de cliënt en methodiek gaat. 5 minuten alle focus op je cliënt en methodiek is geen enkel probleem. Bij een hypnose van een 1-2uur is het mogelijk dat je aandacht of focus wat verzwakt.

Dit is de reden waarom we onze cursisten een overvolle toolbox meegeven met methodieken die leuk zijn om zowel te ondergaan als te geven.
Stel maar eens voor dat je zo een toolbox vol met methodieken hebt.
Dan is het net een grote speeltuin en elke 5 minuten doe je wat anders.
Dan ben je een entertainer in blokkade en belemmering oplossen.
Een uur is dan zo voorbij voor zowel uitvoerder als ontvanger.
Alles gaat zo bliksemsnel dat ze vergeten dat ze een probleem hadden.

Hypnose-opleiding ToolboxNog een andere groep zijn mensen die dit verder willen uitdragen.
Nu klinkt het wel als een geloof of een sekte?!? Ai ai ai
Wees gerust dat zijn we zeker niet, al zou het best kunnen dat je veranderingen wil aanbrengen in je leven. De uitdragers helpen mensen aan de ervaring van Hypnose, Mesmerisme en Magnetisme.
Deze groep is een beetje tricky.
Na een training gevolgd te hebben durven ze gelijk gaan profileren als Trainer, dit is een beetje gevaarlijk. Ze zijn getraind om de technieken toe te passen.
Maar om het aan te leren aan anderen daar komt veel meer bij kijken.
Dan gaat het over details en observatie, het fine tune van de technieken bij de deelnemers. Maar er zijn nog MEER factoren belangrijk die je niet ziet of opmerkt, er zijn zo ook initiaties Verbaal en non-verbaal.
Dit gebeurd allemaal op de achtergrond. Ze zorgen ervoor dat jij op 3 dagen op het juiste niveau komt. Andere trainers of instituten doen er een beetje lacherig over, slechts 3 dagen training basis niveau. Dit geeft aan dat ze totaal geen benul hebben van wat er mogelijk is als mensen op alle vlakken getraind worden, zoals het hoort te zijn. Mensen meer laten betalen voor hetzelfde?
Waarom zou je een jaar doen over iets wat in 3 dagen kan.
3 dagen is genoeg, dan hebben we geen 3 jaar nodig om alles aan mekaar te zwammen. Ik geef je de uitleg van hoe het echt werkt en dan oefenen, that’s it!
het is begrijpelijk dat mensen hier een verdienmodel achter zien maar ik geef liever meer weg dan dat ik er voor terug krijg.
Net daarom deel ik mijn kennis van uit mijn hart.


Een laatste groep zijn de eeuwige studenten.
Hier behoor ik, Thomas, zelf ook.
Ik blijf leren en wil steeds meer kennis en snellere technieken leren.
Deze studenten kunnen we onderverdelen in 2 groepen:

De eerste groep
De mensen die nooit wat gaan doen en kennis blijven verzamelen.
Alsof ze verzamelwoede hebben. Zonde van al die kennis die niet gebruikt wordt.
We stomen jou helemaal klaar om met plezier en de nodige kwaliteiten onze methodieken toe te passen, zodat het voor jou ook echt mogelijk wordt mensen te gaan helpen.

Tweede groep
Dit zijn de mensen die blijven leren, ze zijn als sponsen. Getraind in het absorberen van kennis. Deze mensen brengen in praktijk wat ze hebben geleerd.
Ze gaan ermee aan de slag, ze willen de beste zijn of worden.

De Hypnose-opleiding bij ons is voor alle groepen en dus voor iedereen.

Ik oordeel niet over de manier hoe mensen deze kennis opnemen, wel deel ik graag mijn mening over hoe het voor mij voelt.
We trainen iedereen even graag want mensen kunnen van groep veranderen…

Wil jij met Hypnose naar de beste versie van Uzelf?

Kies jij voor verbaal of een
non-verbaal Hypnose opleiding?

Dit is een belangrijke vraag die je voor jezelf zou kunnen stellen.
Ze zijn samen mogelijk.

MAAR!


Door vele jaren van training en opleiding, zowel geven en ondergaan, kwam ik tot een bijzondere conclusie.


Je hebt mensen die graag praten en je hebt mensen die liever doen, ACTIE dus.
Voor mij was het doen veel leuker dan het praten.
Met Non-verbaal methodieken is hetzelfde mogelijk als met verbaal hypnose.
En in de meeste gevallen gaat het veel sneller en werkt het dieper en sterker.
Ik ga je uitleggen waarom.

Verbaal Hypnose


Bij verbaal Hypnose is het vooral heel veel studeren, scripts aframmelen en complexe technieken instuderen. Voor mij gaf dit alleen al, heel veel stress.
Dan ben je een script aan het volgen en moet je denken aan je snelheid van spreken. Maar ook intonatie zoals “dieper en dieper….” hierbij moet je ook congruent zijn, als je dieper bedoelt ga dan ook dieper praten. Praten we over opluchting ga dan ook opgelucht praten.
Verder moet je ook aan koppel woorden denken en rapport opbouwen, dit is simpel uitgelegd de cliënt zelf spiegelen of nadoen hierdoor gaan ze zich vertrouwd voelen. Hebben ze geen vertrouwen in jou of in wat je daar aan het doen bent, dan krijg je niets voor mekaar!
Nou, dan zit je daar lekker 1 of 2 uur je script af te rammelen!
Ok, toch maar verder met het script? Belangrijke zaken die gebeuren bij je cliënt missen?
Als je cliënt slikt en jij, als therapeut, diep in je script zit, is het een gemiste kans. Je had heel even de keel kunnen aanraken en verbaal of non-verbaal opmerken:

“Precies, je keel weet het al hoe het is om in een diepe hypnose te gaan, is het niet? Laat je maar helemaal gaan, je doet het prima. Helemaal naar beneden, hoe dieper je gaat hoe beter jij je voelt en hoe beter jij je voelt hoe dieper jij gaat.”

Maar nee! Jij was met je volle aandacht bij jouw script!
Merk het zelf maar eens op hoeveel signalen het lichaam geeft!
Dit zijn allemaal cadeautjes om mee te werken. Meestal geven ze zelf aan wat ze in de healing of sessie nodig hebben. Hiervoor moet je dus oplettend zijn.

Conclusie, verbale hypnose is vaak complex en moeilijk.

Met opleidingen voor verbale hypnose ben jij een paar jaar aan het studeren en ben je heel wat weekends van huis, maar als dat niet de reden is dat je zo een lange training volgt, dan heb ik een oplossing voor jou.

Non-verbaal Hypnose

Hier gaat er een heel andere wereld voor je open.
De wereld van energie en magie met een vleugje verwondering.
Hier ga je ook wel praten maar enkel om iets aan te geven.
Mensen zijn bewust nog niet telepathisch, als ze in trance zijn is het een heel ander verhaal! Alles is energie, lijkt het jou dan ver gezocht dat we ons met alles en iedereen kunnen verbinden?
Via simpele methodieken help ik jou om te verbinden op zo’n diep niveau dat zelfs 1 uur rapport opbouwen in verbaal hypnose, nog niet eens in de buurt komt.
Deze verbinding is zo diep en zo sterk dat het mogelijk is om met intentie te werken. Je kunt dus een intentie zetten,

“diep in hypnose”

Dit kunnen we al doen als de cliënt binnen komt.
Gelijk met de deur in huis. De persoon gaat zich hierdoor steeds meer op zijn gemak voelen. En precies dit moet je hebben. Dan zijn er nog andere simpele methodieken en manieren van kijken, die de cliënt helpen los laten en bij de les te blijven. Je bent dan al volop in je sessie.
De therapeut die verbale hypnose doet moet dan nog zijn script gaan zoeken!


Dan naargelang de techniek, breng je ze in lichte, gemiddelde of diepe trance.
Hypnotische coma staat is eveneens mogelijk en in enkele seconden!
In deze staat is zelfs zonder verdoving opereren mogelijk.


Je kiest een leuke techniek die voor jouw gevoel gepast is en brengt ze dan terug.
Even horen hoe het Nu is. Je kiest een andere techniek en terug erin en er weer uit.
Dit noemen we fractioneren (steeds dieper gaan in Hypnose of trance, telkens erin en er weer uit).
Deze manier is erg handig! in sommige gevallen is het noodzakelijk ze in hun diepste staat van hun zijn te brengen, om verandering te verkrijgen en dan komen we zo bij de essentie. We gaan geen opgehoopte woorden maar wel opgehoopte energie losmaken en afvoeren. Je kan hier kiezen voor een groot of klein onderhoud net zoals in de garage.


Merk jij ook op dat je aandacht 100% bij je cliënt kan blijven met non-verbaal Hypnose?
Alles wat in verbaal hypnose kan gedaan worden, lukt even goed of zelfs nog veel sneller in non-verbaal Hypnose. Het is makkelijk aan te leren omdat we latente vermogens, die bij jou reeds aanwezig zijn, aanspreken en activeren om jou tot DE expert in Non-verbale Hypnose te crealiseren.


Belemmeringen en blokkades verwijderen, oorzaken van verslaving, allergie of angst weghalen. Zeg het maar, alles is mogelijk.

Hoofd of hart?

Het is aan jou om eens naar binnen te gaan en voor jezelf te bepalen hoe jij het liefste mensen wil gaan helpen…

Vanuit het hoofd?
Dan mag jij je vrouw of man vertellen dat je verbaal hypnose gaat volgen en gedurende enkele jaren veel weekends niet thuis zal zijn. Dit zou verandering kunnen geven in je leven en relatie maar mogelijk is het niet de verandering waar je op zit te wachten.Kies jij ervoor om het vanuit je hart en in verbinding te gaan doen dan kan ik jou de non-verbale Hypnose opleiding warm aanbevelen. Hierbij kan het ook zijn dat je je leven helemaal anders gaat inrichten en zou het wel eens kunnen dat je hebt ingezien dat jouw belemmering je man of vrouw is. Als je wil groeien of worden wie je bedoelt bent te zijn heb je altijd zelf de keuze.


Hoe dan ook adviseren we altijd een maand geen ingrijpende beslissingen te nemen na onze 3 dagen. Voel je na 1 maand nog steeds dat je een ander pad moet kiezen dan kun je dat nog altijd doen.

Thomas Scheers

Hopelijk vond je het verhelderend en helpt het jou om de betere keuze te maken. Mocht je overwegen je te gaan verdiepen in Hypnose en een non-verbale Hypnose opleiding wil komen volgen. Dan ben jij van harte welkom.
Je mag me ook altijd bellen als je nog vragen moest hebben.
Ik vind het heerlijk om over mijn passie te mogen en kunnen praten.

Wanneer jij wil…tussen 8h en 23h
+32 498/222.222

Voor de mensen die me nog niet zo goed kennen.
Indien je in de buurt bent van Mechelen/België.
Spreek het even met me af.
Ik ben altijd te verleiden met een lekkere warme choco met slagroom.
Dan kunnen we samen spreken over de hypnose opleiding en hebben we de kans om elkaar beter te leren kennen…

Als je het interessant vond mag je het altijd delen zodat meer mensen
de kans krijgen aan zichzelf te werken en we zo een mooiere wereld voor ons
allen kunnen crealiseren.

BEL ME NU
+
Bel mij!
Translate »