Vluchten van de realiteit

Meestal is de oorzaak van een verslaving terug te vinden in het verleden.
Mensen willen de realiteit ontvluchten even een time-out inlassen.
Door dit tijdelijk verdoven nestelt de verslaving zich meer en meer.
Hoe meer je vlucht hoe vaster je komt te zitten.
Verslavingen zijn lang niet altijd aan middelen te wijten.
Zo heb je Social media verslaving, sex verslaving, game verslaving en nog meer.
Maar heel vaak is een verslaving met middelen misbruik. Bij het misbruiken van middelen word ons lichaam afhankelijk maakt. Na een tijdje is het niet meer mogelijk om zonder deze middelen op een normale manier te kunnen functioneren.
Een verslaafde laat zichzelf geloven dat hij/zij deze middelen nodig heeft.
Een verslaafde gaat zichzelf ook wijsmaken dat niemand nog van hem/haar houd, dat het allemaal geen zin meer heeft…Alles om het gebruik te rechtvaardigen.
Zo graakt een verslaafde helemaal geisoleerd en komt zo muurvast te zitten.

Hieronder hebben we een opsomming van de meestvoorkomende middelen.
Zo zijn er verdovende, oppeppende, geestverruimende, geneesmiddelen, partydrugs, en ook designer drugs.

Graag wil ik toch een duidelijk onderscheid maken.
Ikzelf heb met heel veel zaken geexperimenteerd en ben op eigen kracht met zelfhypnose en Ayahuasca kunnen loskomen van verschillende middelen.
Ik weet dus als geen ander hoe het voelt om afhankelijk te zijn.
Om die ervaringen niet helemaal zinloos te maken zou ik deze kennis heel graag inzetten om jongeren en volwassenen te helpen bij het loskomen van verslavingen.
In dit artikel ga ik verschillende mogelijkheden bespreken.
Maar eerst de drie categorieën van verslavingen hoe ik het zelf zie.

Categorie 1
De geestveruimende middelen.


Middelen die je kunnen helpen mits correct gebruik en de juiste ondersteuning.
Geestveruimende middelen die ook op de verboden lijst staan en onder “drugs” vallen.
Hiermee bedoel ik DMT wat vaak gebruikt is in Ayahuasca dit is een ritueel uit Peru waarbij je een innerlijke reis maakt en zelf kunt zien waarom je in de situatie zit op dat moment. Maar nog belangrijker wat je kunt doen om er los van te komen. Andere geestveruimende middelen zijn Paddo’s, Truffels, San Pedro, Peyote welke allemaal door de natuur worden geproduceerd. Ze worden onderverdeeld in Psilocibine voor paddo’s en truffels en Mescaline voor de meer cactus achtige.
Een meer chemische variant is LSD dit zijn meestal kartonnetjes met de LSD erop.
Momenteel word er meer en meer onderzoek gedaan naar het inzetten van deze middelen om mensen te helpen met depressie, PTSD en nog veel andere zaken.

Waarom deel ik middelen in 3 categorien in dit is omdat deze eerste categorie niet bepaald “FUN” is. Je gaat niet voor de lol elke avond geestveruimende middelen gebruiken. Het geeft namelijk geen roes, verdoving of fijn gevoel.
Het is eerder aan jezelf werken. Het laat je zien hoe het zit. En bak je er op dat moment niets van dan zal je deze harde realiteit onder ogen zien. Dat je dit wil of niet.
Niet echt verslavend en vaak zijn mensen al geholpen na een weekend met deze middelen en de juiste begeleiding. Deze ceremonies geven we niet zelf maar ik kan u wel op weg helpen als u voor deze manier van hulp kiest. Dit is uiteraard ook mogelijk in combinatie met hypnose en opvolging na de Ceremonies. Bericht of bel me vrijblijvend zodat we kunnen bekijken wat de beste oplossing zou kunnen zijn.

Categorie 2
De Harddrugs.

De harddrugs zijn een heel andere tak van sport!
Bij Heroine bijvoorbeeld is het al mogelijk na 1 keer gebruiken verslaafd te zijn.
Dit komt omdat het zo een onvoorstelbare rush geeft, een flash zoals verslaafden het noemen. Dit kun je met niets vergelijken. Maar de andere middelen moeten niet onderdoen. De verslavings gevoeligheid ligt dus heel erg hoog. Naar mijn mening is deze categorie de meest lastige en gevaarlijke. Lastig maar dus mogelijk om van ontkoppeld te worden. Dit kan met hypnose maar vaak zien we dat bij langer en veelvuldig gebruik net iets meer nodig is en is er ook een fysieke RESET nodig.

Hiervoor hebben we contacten met een tempel in Thailand. Deze monniken zijn gespecialiseerd in het vrijmaken van verslavingen voor mensen van over heel de wereld. In combinatie met hypnose en de juiste opvolging mogen we een vrij hoog slagingspercentage ervaren. Op enkele dagen word heel je systeem ontdaan van de middelen waar je vanaf wil. Je krijgt als het ware een FULL RESET.
Een diepte reiniging en opschoning van je systeem. Hierbij worden GEEN drugs gebruikt. Het is een drankje van kruiden en planten die je helpen te resetten.
Dit werkt vooral op het fysieke niveau. Je bent ooit begonnen door een bepaalde gedachte dus is het heel verstandig om ook even in het brein te kijken. Via hypnose gaan we daar ook de nodige veranderingen aanbrengen. Vaak komt er naar boven dat mensen het niet (meer) waard zijn. Familie heeft hun verstoten en ziet hun niet meer graag. Let op! Dit is wat een verslaafde zich inprent…De meeste verslaafden zijn schatten van mensen als ze niet gebruiken. Maar hebben ze gebruikt worden ze de duivel in persoon. Na een bepaalde gebeurtenis uit het verleden willen ze niet meer leven. Dit zijn allemaal gedachten om de verslaving te rechtvaardigen. Dit is nog maar een greep uit de vele redenen waarom mensen verslaafd raakten.
Hypnose kan vooraf aan je reis naar Thailand maar natuurlijk ook nadien. Belangrijkste is dat je Nu actie onderneemt!
Wil je graag een gesprek hierover dan kun je hiervoor een afspraak maken.

Categorie 3
De legale drugs

Deze laatste categorie is wel een heel bijzondere.
Ze zijn helemaal niet verboden! Sterker nog tot voor kort zag je reclame van geneesmiddelen, drank en cigaretten op tv, billboards en andere reclame.
Big Pharma heeft het goed geregeld en kan dus zijn drugs legaal verkopen.
Ook cigaretten fabrikanten en drank merken hebben nagenoeg vrij spel.
Mogelijk spelen de miljarden winsten hier een klein beetje mee.
Veel mensen hebben er serieus last van en dit is een categorie waar je ook niet op 123 vanaf komt. Veel alcoholisten hebben namelijk geen probleem. De wereld heeft een probleem zelf hebben ze geen enkel probleem. Mensen die roken zeggen wel eens “pak dat ook nog af dan heb ik niets meer en kan ik beter in mijne put kruipen”.
Wel vroeg of laat zal deze beslissing voor hun worden gemaakt…
De slaappillen kalmeerpillen en antidepresiva nemen het grootste deel van de legale drughandel in. Wereldwijd lijkt iedereen wel aan één of andere pil te zitten.
Ook voor deze categorie is er natuurlijk hulp. Gezien de afhankelijkheid hetzelfde is als bij categorie 2 is hypnose in combinatie met een tempelbezoek een voltreffer.
Neem gerust contact op! Het liefst hebben we contact met de verslaafde zelf.
Het heeft niet veel zin om je man te sturen als je vind dat hij moet stoppen met drinken en/of roken. Belangrijk is dat de verslaafde zelf beslist om terug te gaan leven en niet langer geleefd te worden door drank, cigaretten of andere middelen…
Voor kinderen t.e.m. 17 jaar is een ouder verplicht mee te gaan naar Thailand.
Vanaf 18 jaar kun je alleen gaan.

De tempel in Thailand

Heel het jaar door is het mogelijk om dit traject te volgen.
We vragen hiervoor 500euro aanbetaling zodat we je plek in de tempel kunnen verzekeren.
Het vliegticket dien je zelf te voorzien naar Bangkok Suvarnabhumi airport Thailand.
Afhankelijk van wanneer je gaat zul je rekening moeten houden met de geldende corona regels. Deze volgen we op de voet en informeren u hierover.
Als je een beetje zoekt is een ticket tussen 450-650 euro in economie klas mogelijk.
Met een taxi kom je dan gelijk naar de tempel na aankomst. Kies wel een officiële taxi en niet iemand die het je komt vragen (ze rekenen vaak veel meer aan voor de rit).

Neem zeker GEEN drugs mee naar Thailand!!!
Op drugs staat de doodstraf in Thailand.

Mijn broer Kenny zal je in de tempel opwachten en zal je wegwijs maken, vertalen waar nodig en je vertellen wat er staat te gebeuren. Hij blijft ook 24/7 telefonisch beschikbaar. Je verblijf en therapie regelen we dus allemaal voor jou.
Je hoeft je dus nergens zorgen over te maken.
Zo kun jij volledig focussen op je nieuwe start.
Het is ook voorzien om nog enkele dagen lokaal te verblijven bij mijn broer.

De prijs is 20.000THB wat een kleine 500euro is ter plaatse te regelen met Kenny.
Als dit een hoge prijs is bedenk dan maar eens de prijs die je nu betaald door het nog niet te doen…

Geld omwisselen doe je best niet op de luchthaven vraag mijn broer gerust maar waar je beter kunt wisselen.

Kenny contacteren in Thailand via Line of Whatsapp
+66(0)615903159


Voor de hypnose sessies voor en eventueel na je reis krijgt u uiteraard voorrang.
Deze gaan door in Mechelen/België
Voor vragen of een afspraak kun je ons via Whatsapp steeds bereiken.


Ik kan nog wel gebruiken maar het hoeft niet meer.
Ik kies NU voor het leven

De verslavingen zonder gebruik

Voor alle verslavingen zonder het gebruik van externe middelen.
Bijvoorbeeld een game verslavingen of social media een sex verslaving of chocolade verslaving zijn allemaal met hypnose simpel op te lossen. Ook bij middelen gebruik kunnen mensen enkel met hypnose verlost worden. Vaak hebben verslaafden al verschillende zaken geprobeerd in het verleden en was er nog niet echt een oplossing.
In dat geval raden we een combinatie aan van de tempel in Thailand en hypnose.

Drugs gerangschikt op schadelijkheid

Middelen herkennen

Waar op letten bij gebruik van je kind, je partner of vriend

Contacteer ons vrijblijvend

BEL ME NU
+
Bel mij!
Translate »