Wendy’s mening over onzeTraining na de 3 blokken

How Marina Pereira got rid of her neck and back pain

Eén van de beste Osteopaten van België, Chris Wens

Zaakvoerders van Hypnose Instituten, Trainers en Cursisten delen hun ervaring met Suc7

Training bij Rob de Groof zaakvoerder van Hypnose instituut België:

Wat zegt Edwin Selij zaakvoerder van HIN  Hypnose instituut Nederland:

Wat ervaren onze cursisten:

Een bijzondere ervaring.
Geschreven door Hennie Wallroth:

In 2013 heb ik de cursus Mesmerisme en Master Mesmerisme gedaan bij Thomas Scheers. In 2014 heb ik samen met mijn dochter de cursus Javaans Magnetisme gedaan met Dodie Magis en Thomas Scheers. Naast het feit dat dit samen met mijn dochter doen al een hele mooie ervaring was, zijn er tijdens en na die cursussen toch wel mooie dingen gebeurd en dat wil ik toch wel even delen.

Het betreft het gebruik van Virtual Assistent Program.

Bij de Mesmerisme opleiding kwam een verhaal aan bod van en jongen die werkzaam was bij een heel bekende DJ. Hij was op locatie gevallen en zeer ernstig gewond. Als groep hebben wij toen getracht daar wat aan te doen. Zelf heb ik daar toen en VAP voor gebruikt met de opdracht voor een snelle en goede genezing. Later hoorde ik dat het herstel van deze jongen zo snel was gegaan, wat niet voor mogelijk werd gehouden door de medici, die er zelf niets van begrepen, dat deze jongen maanden eerder dan verwacht weer kon revalideren en werken.

Een van de cursisten wilde ook graag wat geregeld hebben en daar heb ik toen ook een VAP voor gebruikt, die in het proces zoveel vertraging, bijna een jaar, heeft gebracht dat dat voor de cursiste wel prettig was en zij alle ruimte kreeg zich te ontwikkelen. Dus ook hier had het gebruik van de VAP succes.

Voor een bij een andere cursiste ontstaan gezondheidsprobleem hebben wij als groep ons best gedaan en ook daar heb ik tot tweemaal toe een VAP gebruikt  om te zorgen voor genezing en zeer recent heeft zij gemeld dat dat specifieke gezondheidsprobleem genezen is. Zij heeft nog een lange weg voor de boeg, maar de VAP helpt ook daarbij nog steeds.

Het bijzondere zit voor mij in het volgende feit. Mijn dochter was in verwachting van een jongen. Ondanks een nare voorperiode was het met deze baby allemaal goed en liep alles zonder problemen. Op het laatst bleek de kleine echter in een stuitligging te zijn gekomen en dat er bij de bevalling eventueel een keizersnede gedaan moest worden. Op zich geen prettig vooruitzicht, maar als het niet anders kan dan moest dat maar. Uiteindelijk was de planning 21 november 2014.

Na de hypnoseshow van Edwin Selij in het Zaantheater vroeg mijn dochter mij of ik wat kon doen aan de situatie, of duidelijkheid voor haar te verkrijgen. Ik heb toen bij haar gewerkt met de Zwaan (Swan), de meeste onder ons inmiddels bekend. Alle ideomotorische signalen liepen perfect en ik had goed contact met haar onderbewuste. Op de vraag of ik ook mocht communiceren met de baby was het antwoord JA. Daarna vragen gesteld aan de baby: Ben jij de baby van mijn dochter, antwoord JA. Voel jij je goed, antwoord JA. Is het mogelijk dat jij op een natuurlijke wijze geboren wordt, antwoord JA. Kan jij dat zelf sturen, antwoord NEE. Heb je daar hulp bij nodig, antwoord JA. Gaat alles uiteindelijk goed komen, antwoord JA.  Mijn dochter begreep dus op dat moment dat het goed zou komen en had zij het antwoord wat zij wilde.

Ik heb toen weer gebruik gemaakt van de VAP en hem ook een naam gegeven van een persoon die ik heel goed kon visualiseren. Iedere dag heb ik hem op weg gestuurd om zijn werk te doen. En in de laatste fase wat dwingender. Op een maandag kreeg mijn dochter het idee dat er daadwerkelijk wat gebeurd was maar bij een controle in het Ziekenhuis bleek alles nog hetzelfde te zijn. Voor haar een teleurstelling. In het ziekenhuis is met man en macht getracht de baby te draaien, maar dat deed teveel  pijn en die poging werd gestopt. De baby zou dan toch op vrijdag 21 november gehaald worden met een keizersnede. Nogmaals de VAP aangespoord zijn uiterste best te doen. Dinsdag 18 november in het ziekenhuis voor een controle bleek het dan toch te zijn gebeurd. De baby was gedraaid en lag in de juiste positie, met het hoofdje omlaag, voor een normale bevalling. Op vrijdag 21 november, zoals gepland qua datum, is om vijf over vier in de ochtend een prachtige zoon geboren luisterend naar de naam Vince. Een heel bijzonder moment niet alleen voor mijn dochter maar ook voor mij. Om vijf over zeven, dus drie uurtjes later konden wij allemaal, ook mijn dochter en kleinzoon, het ziekenhuis verlaten op weg naar huis.

Van Edwin Selij  heb ik geleerd dat iets een keer kan voorkomen. Komt het twee keer voor dan kan dat toeval zijn, maar meerdere keren is een patroon…….!

Pas achteraf ga je beseffen hoe mooi dit is, een heel klein onderdeel van het geheel waar je mee werkt maar met geweldige resultaten.

Ik ben dan ook zeer dankbaar dat ik dit kan en mag doen en wil iedereen die hier ook maar voor het kleinste deeltje aan heeft meegewerkt in welke vorm dan ook heel erg bedanken, ook namens VINCE, met recht een bijzondere ervaring.


Ingezonden door Agnes Wielstra/Nederland

Eigenlijk kan ik maar met 1 zin beginnen. Had ik Thomas niet ontmoet, had ik nu niet zo krachtig in het leven gestaan. In Maart 2013 volg ik de cursus Mesmerisme bij hem. Ik dacht om te leren over het mesmerisme, leren om met energieën te werken, leren om mensen te helen. Niet wetend dat ik ook geheeld zou worden. Het ging immers prima met mij! Ja, dat dacht ik, maar onbewust gleed ik steeds verder en verder af. Alles wat ik had meegemaakt had ik weggestopt, weggestopt om niet meer die pijn te voelen. Thomas had het direct door dat het niet goed ging met mij. Hij zag dat er achter die glimlach heel wat verborgen zat en aarzelde geen moment om mij te helpen. Door zijn behandeling kwam ik tot vele inzichten. Thomas heeft mijn hart opengezet en kracht en energie binnen laten komen. Hierdoor kon ik mijn verdriet een plaatsje geven en voelde ik mij steeds krachtiger worden. Ik heb de basis en de master mesmerisme met suc7 afgerond en help nu andere mensen. En weet je wat ik te gek vind? Als je 1 keer de cursussen hebt gedaan, mag je ze herhalen zo vaak je wilt. GRATIS!

Mesmerisme power


Ingezonden door Hennie Wallroth Amsterdam, 14 januari 2014:

Ik heb in september 2013 zowel de mesmerisme als de master mesmerisme training gedaan bij Thomas Scheers. Mesmerisme was voor mij nieuw na mij al verdiept te hebben in Hypnose en Quantum Hypnose. De trainingen waren voor mij een echte openbaring. De duidelijke uitleg, de praktische voorbeelden en het steeds zelf moeten uitvoeren van de verschillende technieken van mesmerisme, creëerden een sfeer bij deze trainingen dat het altijd plezierig was om te doen. Thomas liep tijdens deze oefeningen rond en bekeek alles. Hij gaf daarbij direct aanwijzingen en feedback, waarbij dan bleek dat hetgeen hij aangaf direct resultaat zichtbaar maakte tijdens de oefening. De ontspannen manier van trainen gaf juist heel veel plezier en stimulans om door te gaan. Vaak was het jammer dat de training vanwege de tijd eindigde, je had namelijk geen benul van de tijd, zo snel ging de dag.

Wat kan je dan met de geleerde technieken? Je kan er zoveel mee, je kunt mensen helpen door kracht en vertrouwen te geven, je kunt mensen healen en van kwaaltjes afhelpen, maar je leert vooral de kracht van jezelf kennen. Hoe mooi is dat! Ik ga in ieder geval deze trainingen nog een keer doen om de technieken te versterken en misschien gaat ook de tweede generatie van ons, mijn dochter, deze trainingen doen omdat ze ziet hoe het haar vader positief heeft veranderd. Dit laatste vooral door de manier van werken en communiceren die je bij deze training aanleert. Bedankt Thomas Scheers voor deze verrijking van mijzelf en de medecursisten.

Mesmerisme PURE ENERGIE


Ingezonden door Christel/Nederland:

Vorig jaar startte ik bij Suc7 met de opleiding Javaans Magnetisme. Deze opleiding werd gegeven door Dodie Magis en Thomas Scheers. Ik ben samen met nog enkele Europese collega’s 1 van de eerste Javaans Magnetisten. De opleidingen zijn praktijkgericht en het is ongelooflijk hoeveel energie er los kwam tijdens de 3-daagse training. Al vanaf dag 1 krijg je de geheimen aangereikt om mensen te healen en te helpen. Mijn vader is hier getuige van. De beste man lag toen in het ziekenhuis en werd een week eerder ontslagen omdat ik het geleerde onmiddellijk in praktijk bracht tijdens mijn ziekenhuisbezoeken ‘s avonds na de trainingen. Alles wordt stap voor stap uitgelegd en aangeleerd. Het aantrekken van energieën, met jezelf aan de slag gaan, Mantra’s voor een beter en liefdevol leven, goede mensen aantrekken en nog veel meer. Vanaf dag 1 heeft deze opleiding mijn leven veranderd. Inmiddels heb ik de basis Mesmerisme en de Western Mesmerisme afgerond. Ik zou het zo weer over doen.
Dank je wel Thomas.

Mesmerisme START & GO


Ingezonden door Mireille/Nederland:

Voor de dag dat Thomas het vroeg,was ik van plan om hier een stukje te schrijven. Weet niet of het een editorial is,maar afijn… In de opleiding/training Mesmerisme,gegeven door Thomas Scheers mocht ik ervaren dat er een werkelijke upgrade kan plaatsvinden op diverse vlakken. Het is zowel een persoonlijk proces als een gezamenlijk leerproces. Gericht op ontwikkeling,samenwerking,en individualiteit. Dat alles samen brengt naar verdere bundelingen aangaande een betere kwaliteit van leven. Actief bezig zijn met leven,wat inhoud dat er een bewustwording is van een hoger niveau van fungeren. Het is het ervaren,en de beleving van een training of behandeling gegeven door Thomas die maakt dat je weer iets ontdekt, waarvan je wist dat het bestond,maar niet de kennis tot beschikking had. Technieken die je leren met energie om te gaan,spelen met kleuren,er plezier in hebben anderen te helpen. Een reclamekreet van een bepaald automerk op tv luidt “Restart your heart”.Gaat over ‘t gevoel van ‘t besturen van die auto.”Restart your heart”gaat op deze plek ook op. De juiste sleutel, dan starten, en dan het gevoel van gas bij geven. Plezier-genieten-Geluk-voldoening-zelfvertrouwen, en nog vééél meer te beleven bij Suc7even,Thomas cruise controle 😉 P.s. Voor mij is er een wens uit gekomen, en daar blijf ik dankbaar voor!

Mesmerisme and Reiki and Shambala energie


Ingezonden door Astrid Scheepers/Duitsland:

Hallo mijn naam is Astrid Scheepers en ik heb de basis en Master training Mesmerisme bij Thomas Scheers van Suc7 gevolgd.

Het heeft mijn leven compleet veranderd in de positieve zin.

Het is bijna niet te geloven wat je allemaal leert over energieën, fascinatie, focus en present zijn.

Op een heel rustige en liefdevolle manier wordt je langzaam in een andere energie gezet door Tom en leer je wat je allemaal met deze energie kunt doen en hoe je verschillende energieën aan kunt trekken.

Ik had al enige jaren ervaring met Reiki en Shambhala en was erg nieuwsgierig naar de training en wat het mij nog kon leren. Nou ik kwam er al snel achter dat ik nog heel veel kon leren van Thomas. De training heeft al mijn verwachtingen overtroffen!!

Je leert in de basis ook verschillende protocollen om verslavingen te beëindigen en pijn weg te halen. Ook leer je oefeningen om je helderziendheid te vergroten, aura`s te zien en beter in je kracht te komen en nog veel meer. Te veel om hier allemaal op te noemen.

Kortom een wereld training. Thomas nogmaals bedankt voor deze overweldigende ervaring.

Astrid Scheepers


Ingezonden door Vicky/België:

Thomas heeft me een healing voorgesteld i.v.m. een voetblessure. Ik dacht ja goed, baat het niet dan schaad het niet en ben ik weer paraat en kan ik gaan werken. Dus door middel van magnetisme heeft Thomas mijn kwaaltje behandeld het resultaat was verbluffend, ik voelde me heel anders na de behandeling een geest die alles aan kon en een hoofd dat voor de verandering leeg was. Ook het gescheurde ligament in mijn voet ging beter, ik heb uiteindelijk maar een week niet kunnen gaan werken i.p.v. veel langer en voelde mij als herboren. Knap staaltje vakmanschap als u het mij vraagt.
Groeten Vicky

Maak handig gebruik van ons Contact Formulier
stel ons al jouw vragen of meld je gelijk aan
voor een Training of Traject…

BEL ME NU
+
Bel mij!
Translate »