Exotic-Vacation-DestinationsGeleide meditatie ZERO STRESSS

 

Deed je ooit als eens een meditatie of een ontspanning oefening?
Of slaap je moeilijk in? Of ben je altijd moe? Deze geleide Meditatie gaat je helpen te ontstressen. Alle spanning afvoeren uit je lichaam. Een RESET zeg maar…
Het enige wat je moet doen is de instructies volgen welke 100% veilig voor je zijn.
Deze oefening neemt je indien jij wil helemaal mee en zorgt ervoor dat je alle stress kunt loslaten. Volledig ontspannen in lichaam en geest. Even een korte vakantie zeg maar…Weet jij nog hoe jij je voelde op de laatste vakantie…Als jij wil kan je dit terug ervaren met deze meditatie. Het enige wat je hoeft te doen is LOS LATEN…

In een vorige post lanceerden we de Techniek om negativiteit los te laten in het lichaam. Alsook om deze af te voeren, grote schoonmaak zeg maar, maar ook een techniek om het schoon te houden heb ik er speciaal voor u bijgevoegd!
Klik hier voor de techniek om los te laten en schoon te maken, eveneens volledig GRATIS en speciaal voor u.
Ideaal om voor deze oefening te doen!

Neem tijd voor jezelf en doe de twee oefeningen na mekaar indien je wenst
(samen minder dan 30min.)
Veel mensen lopen zichzelf spijtig genoeg voorbij. Ze hebben een carrière…Wat je niet mag vergeten je hebt ook een gezondheid en als deze het laat afweten is het ook bye bye carrière. Dit is niet echt de bedoeling, zo mis je belangrijke signalen van je lichaam.
En erger nog je leeft niet, maar je word geleefd!
Meestal LIJKT het alsof je niet anders kan. Een deadline, of nog vlug even die klant nog doen…Ik weet perfect hoe dit gaat.
Maar ik ben me er ook van bewust dat 90% van de mensen die een depressie hebben of een burn-out of andere lastige gewaarwordingen er net zo over denken of dachten na ze hulp zochten, omdat het te ver gekomen was.

Daarom wil ik je er nu even op wijzen dat tijd voor jezelf nemen en even de druk van de ketel laten nooit kwaad kan en je dikwijls voor erger behoed. Bij Suc7 Mental Coaching staan we u graag met raad en daad bij om je terug op de rails te krijgen. Dan gaan we opzoek naar de oorzaak! We zijn niet zo voor pleistertjes plakken op wondes…

Geniet van de geleide meditatie en deel ze ook met je vrienden en op sociale media dit is mijn manier om te kunnen zien dat u het leuk vond en weten wij dat we nog meer van dit moeten brengen. Veel plezier!!!

Bij Suc7 kan u ook terecht voor trainingen en workshops!
Mesmerisme & Magnetisme zijn onze specialiteit en we helpen jou ook heel graag
om dit ook in jouw leven te gaan gebruiken!
Neem ook eens een kijkje op onze website en doe zeker mee met onze gratis
Magnetisme training die je kan doen door eenvoudig te registreren.
Tot binnenkort!
HOT item

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BEL ME NU
+
Bel mij!
Translate »